Köpevillkor

Köpevillkor för Flagga 24


Vi på Flagga 24 mycket måna om att våra kunder är nöjda med sina köp. Av denna anledning har vi fördelaktiga köpvilkor och god service. Vi har hittils, under 8 år, mig veterligen inte haft någon missnöjd kund, och du skall inte bli den första. Känner du att det blivit något fel kan du alltid kontakta oss. Följande gäller;

Flagga 24 har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund.

Öppet köp
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har våra kunder alltid 14 dagars öppet köp. Köparen betalar dock returportot. Läs mer på Konsumentverkets hemsida.

Fraktkostnad
Vi tar endast betalt för faktiska kostnader enligt postens prislista samt tre kr för emballage. Din fraktkostnad beräknas automatiskt då du lägger till saker i din kundkorg. För mer information, se www.posten.se

Leverans
Beställningar skickas så snabbt vi kan, oftas samma dag eller dagen efter . Total leveranstid är 1-4 dagar. Beroende på försändelsens storlek får du antingen hem ordern till din dörr, eller får du en avi så du kan hämta ut den på närmaste postställe. Vid postförskott kan det ta någon dag längre tid.

Betalning
Betalning kan ske via kort, postförskott, faktura eller förskottsbetalning till något av våra konton.

Kortbetalning (avgift 0 kr). Du betalar smidigt och tryggt med kredit- eller bankkort via vår hemsida. Korttranskationen sker säkert med Payer som är en tredjepartsleverantör för kortbetalning. Välj kortbetalning när du slutför ditt köp och fortsätt enligt informationen du får.

Faktura: Du betalar i efterskott per faktura. 14 dagars betaltid. Du måste vara över 18 år och får ej ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste även vara samma som din folkbokföringsadress. Du betalar till bankgirokonto 258-2765. Påminnelseavgift och dröjsmålsränta debiteras enligt lag.

Förskottsbetalning till bankgiro/bankkonto. (avgift: 0:-): Du betalar i förskott till bankgirokonto 258-2765. Uppge ordernumret i meddelandefältet (ej OCR). Så fort vi har fått pengarna skickas varorna. Det tar ca 1-2 bankdagar från att du gjort din betalning till att vi ser den.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I de fall du väljer att betala med faktura måste du även ange ditt personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundservice.

Reklamation
Om varan inte var i det skick som förväntades så skall vi givetvis lösa detta på lämpligt sett. Alla bytesrätter och öppna köp gäller i två veckor.

Säkerhet & Sekretess
Flagga 24 garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till någon annan.

Myndigförklarande
Genom att godkänna köpeavtalet, förklarar sig kunden myndig. Om den omyndiges avtal senare ratihaberas, blir den omyndiga ersättningskyldig 150 kr för brev och 250 kr för paket, då den har lämnat falska uppgifter om sin behörighet. Detta i enlighet med svensk lag.

Foreign buyers.
We sell to all countries. We use the Swedish postal offices pricelist. The p&p are slightly higher than domestic shippings. See www.posten.se We have pleased customers from USA, Norway and more.

Nyhetsbrev

Den perfekta presenten; köp presentkort

Viktig information
Om cookies/kakor
Om objekttexter
Copyright © Smozle AB
Kontakta oss
Vår epost är info@flagga24.se